اوره صنعتی چیست؟

از زمان گذشته تا کنون از اوره در صنایع مختلف نظیر کشاورزی، تولید مواد شیمیایی و ... استفاده شده است. در این مطلب قصد داریم شما را با ویژگی ها و کاربردهای این ماده مهم صنعتی آشنا کنیم. اگر قصد خرید اوره را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

شما عزیزان می توانید با توجه به نیازتان اقدام به خرید اوره صنعتی در حجم دل خواه کنید. شیمی بازار لیستی از معتبرترین و مناسب ترین مراکز عرضه کننده این محصول شیمیایی را ارائه داده است تا بتوانید با کارشناسان مربوطه در ارتباط باشید و سفارش خود را به ثبت برسانید.

قیمت اوره

قیمت کودهای شیمیایی به طور مستقیم به قیمت اوره بستگی دارد. یکی از مزیت های این است که نسبت به مواد نیتروژن داره مشابه خود قیمت پایین تری دارد.

اوره چیست؟

اوره یا Urea یک ترکیب شیمیایی آلی می باشد که در بدن انسان نیز از تجزیه آمینو اسیدها ساخته می شود. اوره در صنعت با نام های دیگری ماننده کاربامید، دی آمید اسید کربنیک، کاربامیدیک اسید نیز شناخته می شود. این ترکیب آلی در ساختار خود یک عدد کربن با نماد شیمیایی C، چهار عدد هیدروژن با نماد شیمیایی H، دو عدد نیتروژن با نماد شیمیایی N و یک عدد اکسیژن با نماد شیمیایی O دارد و فرمول مولکولی آن به صورت CH4N2O می باشد.

اوره در ساختار شیمیایی خود دارای دو گروه آمین NH2 و یک گروه کربونیل است.

این ماده در بدن انسان توسط کلیه ها تنظیم می شود. آمونیاک به دلیل سمیت بالایی که دارد در بدن به اوره تبدیل می شود.

در حدود 250 سال پیش برای اولین بار اوره توسط شیمیدانی فرانسوی در ترکیبات ادرار انسان کشف شد.

مشخصات فنی اوره

 

 

نام فارسی ماده اوره
لاتین urea
نام دیگر کارابامید
فرمول شیمیایی CH4N2O
شکل ظاهری جامد
جرم مولی 60,06 mol
چگالی 1,32 g / cm3
CAS NO 57-13-6

 

 

ویژگی های اوره صنعتی

از ویژگی های مهم اوره هنگام خرید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اوره صنعتی به شکل بلورهای سفید رنگی است که رنگ و بوی خاصی ندارد. این ماده از نظر میزان اسیدیته خنثی به شمار می آید و غیر سمی است. اوره به دلیل قطبی بودن در آب محلول می باشد و غیر قابل اشتعال است.

جرم مولکولی اوره 60.06 گرم بر مول و چگالی آن 1.32 گرم بر سانتی متر مکعب گزارش شده است. این ماده در دمای 134 درجه سانتی گراد ذوب می شود. برای اوره نقطه جوش تعریف نشده است زیرا قبل از آنکه به دمای جوش برسد تجزیه می شود.

به دلیل آنکه این ماده منبع غنی و مناسب نیتروژن است از آن برای تولید کودهای شیمیایی نیتروژن دار استفاده می شود. آمارها نشان می‌دهد که بیش از 90 درصد اوره تولید شده در جهان در صنعت کشاورزی استفاده می شود.

از آن جهت که PH اوره خنثی می باشد، می توان از این ماده برای تولید کودهای هر نوع خاکی استفاده کرد.

اوره صنعتی به جهت ساختار پودری که دارد هزینه حمل و نقل آن، پایین تر از دیگر مواد اولیه (که به صورت مایع هستند) در تهیه کودهای شیمیایی می باشد.

استفاده متداول از کود اوره و تماس با آن می‌ تواند برای سیستم تنفسی، پوست و چشم خطر آفرین باشد، لذا توصیه می‌شود افرادی که به صورت مکرر با این ماده در تماس هستند نکات ایمنی مربوطه را رعایت کنند.

کاربردهای اوره در صنعت

هنگام خرید اوره توجه کنید اوره در صنایع مختلف کاربردهای فراوانی دارد. از اوره در کشاورزی ، پزشکی، تولید چسب، تولید پلاستیک، ضد یخ خیابان، باغبانی، سیستم های خودرو و ... استفاده می شود.

اوره در کشاورزی: ازآنجا که اوره صنعتی بالاترین حجم نیتروژن را در خود دارد، بهترین گزینه برای استفاده در تولید کودهای شیمیایی ازت دار به شمار می رود.

.اوره در پزشکی: از اوره صنعتی در پزشکی جهت درمان خشکی پوست، انجام تست های تنفسی، در فرایند بالون زدن قلب و ... استفاده می شود‌.

اوره در تولید چسب: در فرمولاسیون برخی از چسب ها مانند چسب اوره فرمالدئید از این ماده استفاده می شود.

اوره در ساخت مواد منفجره: در روند تولید و تثبیت برخی از مواد منفجره از اوره استفاده می شود.

اوره در تولید مواد بهداشتی: در روند ساخت برخی از صابون ها لوسیون ها و پودر های لباسشویی جهت ایجاد نرمی و لطافت از اوره صنعتی استفاده می شود.